Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Διαγωνισμός σχεδιασμού του ΝΕΟΥ λογοτύπου της ΕΜΕ Έβρου

 


Διαγωνισμός σχεδιασμού του ΝΕΟΥ λογοτύπου της ΕΜΕ Έβρου




Όροι διαγωνισμού:

  1. Το παράρτημα Έβρου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ Έβρου στο εξής) διοργανώνει διαγωνισμό σχεδιασμού του ΝΕΟΥ του λογοτύπου (διαγωνισμός στο εξής).

  2. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου του νομού Έβρου.

  3. Μπορεί κανείς να συμμετέχει είτε ατομικά είτε ως ομάδα μαθητών.
  4. Ο κάθε μαθητής ή ομάδα μαθητών μπορεί να συμμετέχει με έως τρία σχέδια/σκίτσα στο διαγωνισμό.

  5. Το λογότυπο που θα υποβάλει καθένας/καθεμία που συμμετέχει, μπορεί να είναι είτε σκίτσο σε χαρτί είτε ακόμη απευθείας σε ψηφιακή μορφή.

  6. Η κάθε συμμετοχή θα πρέπει να έχει αποσταλεί σε ψηφιακή μορφή (σκαναρισμένο σκίτσο ή σκίτσο φτιαγμένο εξαρχής ψηφιακά) μέχρι την Τετάρτη 31 Μαΐου και ώρα 23:59 στο email του παραρτήματος (mathsevrou@gmail.com).

  7. Απαραίτητο ώστε η κάθε συμμετοχή να θεωρηθεί έγκυρη, είναι να συμπληρωθεί για κάθε συμμετοχή η φόρμα με τα  ατομικά στοιχεία, που ταυτόχρονα αποτελεί και συναίνεση με τους όρους του διαγωνισμού. Αν πρόκειται για μεμονωμένο μαθητή, ο γονέας/κηδεμόνας του θα συμπληρώσει τη φόρμα εδώ,
    ενώ για ομάδα μαθητών, ο υπεύθυνος καθηγητής θα συμπληρώσει τη φόρμα εδώ.

  8. Η ΕΜΕ Έβρου δε φέρει καμία ευθύνη για νομικές αξιώσεις που θα εγερθούν για σκίτσα που θα συμμετέχουν και αποτελούν αντιγραφές εξ ολοκλήρου ή εν μέρη άλλου υπάρχοντος σκίτσου/λογότυπου. Οι συνέπειες θα βαρύνουν αποκλειστικά τον/την συμμετέχοντα/ουσα.

  9. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους σχετικά με το σχέδιο/λογότυπο που θα προτείνουν, ότι αφορά στο παράρτημα Έβρου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, άρα

    • σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τα μαθηματικά ή/και

    • σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με το νομό Έβρου ή/και

    • θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει το έτος ίδρυσης του παραρτήματος (1983)

    • Κατά προτίμηση, θα θέλαμε το σχέδιο να είναι στρόγγυλο, ώστε περιμετρικά να τοποθετηθεί το: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΒΡΟΥ - 1983

    • Ως προς τις διαστάσεις, η διάμετρος του κύκλου (ή το μέγεθος όποιας άλλης μορφής επιλεγεί) να μην ξεπερνά την μία σελίδα Α4.



  1.   Θα επιλεγούν τρία (3) λογότυπα.  Την ευθύνη έχουν αποκλειστικά τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής (Δ.Ε. στο εξής) της ΕΜΕ Έβρου.  Κανένας άλλος δεν μπορεί να προσβάλει την επιλογή.

    • Το πρώτο βραβείο είναι μια δωρεάν διαμονή για την οικογένεια του νικητή σε οικογενειακό superior δωμάτιο για δύο (2) διανυκτερεύσεις συμπεριλαμβανομένου πρωινού και δείπνου, οποιαδήποτε στιγμή εντός του 2023, στο ξενοδοχείο Ramada Thraki Plaza στην Αλεξανδρούπολη.

    • Το δεύτερο βραβείο είναι μια δωροεπιταγή 100€.

    • Το τρίτο βραβείο είναι μια δωροεπιταγή 50€.


  1.    Η βράβευση των επιλεγέντων σχεδίων/λογότυπων θα γίνει σε ειδική εκδήλωση την Κυριακή 17 Ιουνίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης στην Αλεξανδρούπολη (δίπλα στο μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου).  Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εδώ ή/και στη σελίδα της ΕΜΕ Έβρου στο facebook.

  2.   Η Δ.Ε. της ΕΜΕ Έβρου διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους του διαγωνισμού, χωρίς άλλη ενημέρωση.



Διευκρίνηση:  τα υπάρχοντα λογότυπα που χρησιμοποιούμε ως παράρτημα και επιθυμούμε να αλλάξουμε με αυτόν τον διαγωνισμό είναι τα παρακάτω:




Για τη Διοικούσα Επιτροπή


Με τιμή


Ο πρόεδρος                            Η γενική γραμματέας

Δούδης Δημήτρης                       Μόκαλη Μενεξιά 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια που δεν συνάδουν με το πνεύμα του ιστολογίου ή είναι υβριστικά προς οποιονδήποτε, θα διαγράφονται.

18ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός "Παιχνίδι και Μαθηματικά - Μικρός Ευκλείδης 2024"

  " Παιχνίδι και Μαθηματικά - Μικρός Ευκλείδης 2024 " έχει έγκριση του Υπουργείου Παιδείας ( Φ.14/ΦΔ/120768/Δ1 ) και είναι υπό την...

Popular Posts